Boek: Kyan Sidney Hartman

Een boekje uit de winkel waar iedereen die op kraamvisite kwam wat in kon schrijven. Er werd een foto gemaakt van diegene en die zou bij het geschrevene moeten worden geplakt. Maar met zo’n 90 foto’s kan dat niet. Dus ik heb alle blaadjes uit het boekje gehaald en op een groter vel karton geplakt, foto erbij geplakt en vervolgens als een fotoalbum genaaid en als bandzetter in een geheel leren band gebonden. Op voor- en achterzijde van de band heb ik het geboortekaartje in vele kleuren leer opgelegd. De rug heeft 3 brede ribben en is voorzien van de naam. De schutbladen zijn van handgemaakt papier.

De overslagdoos is in half leer uitgevoerd Met hetzelfde handgemaakte papier als de schutbladen. Aan de binnenzijde is het gesplitte leer van de boekband gebruikt.

Om dit allemaal te kunnen maken, is er van het geboortekaartje een tekening gemaakt door Ed Boelaarts. Illustrator en fijnschilder uit de Heurne. Van de stempels, de zwarte vlakken van de contouren van de tekening, heb ik een afdruk bijgevoegd.

Boek en doos zijn gesigneerd.